Idag så har jag haft den jobbigaste dagen på hela veckan, Onsdag då vi går tills klockan halv 4! Men jag avslutar dagen väldigt friskt med ett danspass! Det var skönt, jobbigt men roligt! Vi dansar till denna låt!
 
Ganska jobbigt "pip" om man har högt på, men den är rolig att dansa till!
Hoppas Ni får det bra ikväll!
....imorgon. Synd, jag som trodde det var Fredag idag.....
 
Veckorna glider på och nu är det bestämt en resa till min kära syster i Linköping på Sportlovet! Roligt tycker jag. Har inte träffat min syster och mina systerdöttrar på många månader.....när jag tänker efter så är det till och med sedan i Augusti! Det är alldeles för lång tid, men det är tur att Skype finns så att vi ändå kan hålla kontakten där!
 
Imorgon blir det dans på dansskolan men först den "vanliga" skolan! Vi skulle egentligen åka skidor imorgon och sluta klockan 12 (soft) men icke sa Nicke, det blev inställt för att det har varit 10 plusgrader idag och snön ska vara borta tills imorgon då vi skulle åka..... :( Men vi kommer att få Bild och Slöjd som är roliga ämnen imorgon! 
 
Jag har börjat få lite fler bloggläsare som självklart är jätte positivt men inga kommentarer.....! Självklart vill jag följa er som följer mig på min blogg så "visa" er gärna! ;) '
Hoppas Ni får en trevlig.....Lördag.....just det, Onsdag var det imorgon! :D
 
 

Sött kan vara både gott, fint och.....sött!
Men i mitt fall så valde jag sött som socker! Jag tittade tillbaka i kamerarulle. Och hittade lite sött och gott! Vill Ni se på andra som har trissat om Sött? Klicka här: http://fototriss.blogspot.se/2013/01/fototriss-del-206-sott.html?m=1