Just nu är det väldigt mycket. Eftersom vi ska resa bort i två veckor till Mallorca snart så är det många prov och en massa plugg innan vi åker. Därför så läggs bloggandet och fotandet sist i prioritering. Denna helg har varit fullspäckad med kultur! I Lördags hade min kör en fantastiskt konsert och idag hade jag dansavslutning på Wisby Strand!! Riktigt roligt!! Jag bjuder på några av helgens mobilbilder! Vad har Nu gjort i helgen?Bilderna tagna med iPhone 4s/iPhone 4s med Fisheye lens 0,28x macro.
Hoppas Ni får en trevlig vecka och Valborg!!

blomma, blommor, do, fisheye, iphone4s, mobil, objektiv, plugg, things, to, vackert, vardag,
I Lördags så åkte hela familjen med vår kära nya husvagn till Fårö! Där spenderade vi två dagar för att sedan på Söndagen åka vidare hemåt. Vi hade det toppen mysigt. Besökte sanddynerna i Ulla Hau, de fina höga raukarna på Langhammar och självklart gled runt lite som om man vore turister. Själv har jag inte varit så många gånger på Fårö. Det blev också väldigt många fototurer vilket resulterade i många bilder. Ni får ett litet smakprov idag! ;)
Bilderna tagna av mig med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30 och redigerade i Adobe Photoshop.
Har Ni varit på Gotland och Fårö? Vilken bild gillar Ni mest?
 
Engelskspringerspaniel, Fårö, Gotland, Hund, NikonJ1, blåsippor, ess, fint, foto, fotografering, hjärta, mossa, nikon, solen, solnedgång,
Åh vilken värme vi har fått i Sverige! Iallafall på Gotland. Jag spenderar hela påskhelgen ute i vår husvagn på fina Fårö och därför är detta ett mobilinlägg. Jag vill bara önska Er alla en riktigt Glad Påsk! Iår fick jag en väldigt andvändbar och jättebra sak. Nämligen ett Macro-objektiv till iPhonen! Blev väldigt glad när jag öppnade påskägget och såg det! Har Ni fått något roligt i påskägget?Bilderna tagna av mig med iPhone 4s.

Än en gång, GLAD PÅSK!!!! 
Bilden tagen av mig med iPhone 4s, fisheye lens 0,28X, macro.

PS: Bilder ifrån Fårö kommer i början av nästa vecka!! :)

Fårö, Gotland, bra, choklad, fint, godis, husvagn, iPhone, macro, påsk, påskägg, vackert, vardag,