Första advents fikat är intaget med saffransbullar, jag hoppas ni har en trevlig första advent?
 
 
 
Bilderna fotograferade av mig med Nikon D3200, AF-S NIKKOR 18-55mm och redigerade av mig i Adobe Photoshop, Camera Raw 9.1.1.
För tre veckor sedan begav sig jag och mamma till Stockholm för att spendera tre dagar. I födelsedagspresent fick jag nämligen biljett och resa för att se Phantom Of The Opera som spelades på Cirkus på Djurgården av Peter Jöback. Biljetterna var inte lätta att få tag i men den var så värd att se, om man är estetisk av sig så som jag och mamma. Praktiskt taget bodde vi på Djurgården och därför blev det en morgonpromenad på djurgården, väldigt fint och en ganska stor kontrast till "Drottninggatan" och resterande av vår huvudstad. 
 
 
 
 
 
Bilderna fotograferade av mig med Nikon D3200, AF-S NIKKOR 18-55mm och redigerade av mig i Adobe Photoshop, Camera Raw 9.1.1.
Det var ett tag sedan. Men, sen sist har jag börjat studera kursen fotografisk bild 1 och iochmed det har jag fått upp en bättre bild av att arbeta i RAW och börjat tycka redigering är roligare igen. Jag rekomenderar fotografisk bild som extra kurs om gymnasiet erbjuder det. Jag har foto på schemat varje måndag morgon som "individuellt val". Jag tänker att jag ska bli bättre på att lägga upp mina foton på bloggen igen, det lovar jag! ;)
 
Jag har dessutom börjat fundera på ännu ett nytt objektiv. Jag är mest sugen på macro, har ni några erfarenheter eller har hört något om Nikons macro-objektiv? För självklart gäller Nikon! ;)
 
Bilden fotograferad av mig med Nikon D3200, AF-S NIKKOR 18-55mm och redigerad av mig i Adobe Photoshop, Camera Raw 9.1.1.