På denna långa "Långfredag" så satte jag mig vid datorn och redigerade lite bilder ifrån i Onsdags då jag, mamma och Emma gick en promenad i Innerstaden. Några av de bilderna har jag redigarat och lagt de i Collage som "före redigering och efter redigering"! Tyck till om ni tycker det är ett roligt sätt! Själv skulle jag tycka att det hade varit roligt att se bilder som andra har redigerat om. Vilken redigering tycker du är bäst?
 
Jag börjar med en bild då jag har redigerat väldigt mycket i färgen, se på den en gång till så kommer du reagera på att "efterbilden" är mycket mer "starkare" i den blå färgen.
Den tog jag i Visby hamn där isen har spruckit i havet.
 
Andra bilden tog jag också i hamnen, som ni ser så har jag fått med gotlandsbåten i bakgrunden. Jag tycker faktiskt att båda är väldigt bra. "Förebilden" har inte så bra kontrast och skärpa som "efterbilden".
 
Tredje bilden tog jag i Almedalen där ankor och....vet inte vad ALLA fåglar kallas, men fåglar. Jag tycker ankorna är lite häftiga med sitt gröna huvud. "Förebilden" ser lite "dassig" ut och man ser verkligen att solen precis gått i moln, medans på "efterbilden" så har solen kommit fram. Men jag har redigerat det så.
 
Fjärde, och nästsista bilden är väldigt cool och är min favorit. Det är Emma som kom på idén! Väldigt fint med is på alla sätt. Jag redigerade inte den så mycket, tyckte den var fin som den var!
 
Åh! Femte bilden som man (iallafall jag) blir glad av! Att de äntligen sticker upp ur jorden! "Efterbilden" är väldigt grann med bra färger i medans "förebilden" är lite dassig.....kan inte direkt sätta ord på det.
 
Detta var ett test på hur ni tycker det var, tyck gärna till! Tycker ni jag ska göra det igen så gör jag självklart det, för det är ni som läser och ser det!
 
Jag vill önska er en riktigt GLAD PÅSK! Hoppas ni får det härligt och roligt i påsk!
Ha det bra tills vi ses och hörs igen!