Idag kan man säga att det är SOL ute!!! Det börjar verkligen bli vår på riktigt. Imorgon natt ska vi ställa klockan framåt...  Så imorgon kan man börja ta sena solnedgångsbilder vilket jag älskar att göra. Jag älskar verkligen SOLEN. Emma, min bästa vän sov över hos mig i natt. När vi vaknade i morse frågade jag om vi inte skulle cykla någonstans och ta lite fina bilder i solen. Det gjorde vi och här är resultatet!
 
EMMA:
Jeansskjorta: Ellos
Skinnjacka: Vero Moda
Byxor: Cubus
Skor: Convers
Bilderna är tagna av mig med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30 och redigerade i Adobe Photoshop.
 
JAG:
Jeansjacka: JC, Jeans Company
Blus: H&M, L.O.G.G
Jeans: Cubus
Skor: Converse
Bilderna är tagna av Emma (http://emmavera.blogg.se/) med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30 och redigerade i Adobe Photoshop.
 
Hur kommer Ni eller har Ni tillbringat helgen? I solen som vi? Vilken bild gillar Ni bäst?
Jag vill önska er alla en fin helg! :)
 
foto, fotografering, jeans, mode, modell, skinn, skinnjacka, skönt, vardag, vår,
Just nu har det inte blivit mycket av att fotografera... Man kan ju inte direkt säga att denna veckan började med vårväder... Här på Gotland har det i alla fall blåst ordentligt och regnat konstant i två dagar, trist tycker jag! Imorgon har jag studiedag vilket betyder LEDIGHET!!! Det är väl behövligt nu. Än så länge lutar det mot shopping med några kompisar i staden! :) Jag bjuder Er på denna gulabild som kanske piggar upp lite där ute i mörka Sverige! Jag vill än en gång säga att jag gillar när Ni har synpunkter på mina bilder, så tyck till!!!
Bilden är tagen av mig med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30.
Hur har Er vecka börjat?
J1, NikonJ1, bilder, fint, foto, fotografering, gläns, gul, gult, nikkor, regn, trist, vackert, veckar,
Jag har alltid funderat en sak... Varför har blåsippor olika färger? Jag har hört att det är något med marken där blåsippan lever. Att det skulle vara hur mycket vatten det finns där osv, men jag har aldrig fått ett bra svar. Jag vet att det finns många läsare som gillar trädgårdar och önskar gärna ett svar! ;)
Bilderna är tagna av mig med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30 och redigerade i Adobe Photoshop.
Har du hittat några blåsippor i skogen?
Gotland, blomma, blommor, blå, blåsippor, blått, fint, färger, hur, natur, olika, skog, skogen, trädgården, underbart, vackert, varför,