Sportlovet drar sig mot sitt slut, jag och mamma har varit på resande fot hela veckan och som man brukar säga, när man har roligt så går tiden fort! Vi börjar vid Älvan och bodde över och BARA lekte med min äldsta systerdotter. Tex så var vi på badhuset och lekte i bassängen. Hanna börjar bli riktigt stor och duktig på det mesta. Varje gång hon såg en häst så sa hon:
-Hästan (hästen), hästan (hästen, iiihh!
Hon har också börjat prata mer och tydligare, förut så babblade hon på men att man aldrig riktigt förstod varje ord som hon sa. Hon är sååå duktig.

Idag så reste vi vidare till Stockholm där vi ska spendera natten på Zinkensdamm hotell. Eftersom incheckningen skulle ske efter klockan 18 så åkte vi till Ikea och shoppade en massa saker till den nya hallen som enligt pappa ska vara färdig tapetserad och målad när vi kommer hem imorgon! ;)
Just nu så ligger mamma under mig och skriver på en blogg medans jag ligger på översta sängen och skriver....haha, trevligt, trevligt!

Imorgon blir det som ni säkert tänkt ut shopping i city! Vi ska iallafall gå i gallerian har vi bestämt. Sedan får vi se vad som händer. På kvällen drar vi oss emot båten i Nynäs där vi åker hemåt klockan 20.00.

Men nu ser jag fram emot imorgon! Hoppas du har haft en trevlig vecka, för imorgon är det Fredag!

De två som detta inlägg kommer handla om er mina älskade systerdöttrar! De bor i Linköping med min kära syster! Jag saknar de otroligt mycket, jag trodde inte man kunde ha så mycket längtan och saknad som jag har just nu! Mikaela (min syster) har hjälpt mig och alltid varit vid min sida när jag var mindre, vi har gjort mycket tillsammans och verkligen haft det kul tillsammans. Jag skulle ha viljat att ha så hela tiden, just nu på sekunden! Men hon flyttade min mina systerdöttrar, Hanna och Molly. Hon bor nu mera i Linköping! På sportlovet så ska jag och mamma åka upp till de och ha roligt hela veckan, iallafall i fem dagar!

Hanna, jag och mamma brukar prata på Skype, vi är riktigt glada att det finns så att vi kan prata med varandra och hålla kontakten!
Snart ses vi, bara en vecka kvar!

Fortsatt trevlig helg!

Mamma och jag gick på Fridhem i Lördags och Majbrasan som alltid står där nere på Fridhem är redan påbörjad med en massa kvistar som sedan ska eldas upp på Valborgsmässoafton då vi ska stå och värma oss där. Lika trevligt som alltid. Nu ska jag plugga eftersom vi har tre prov denna vecka hoppas Ni får det så bra tills vi hörs igen!