Bilderna tagna av mig med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30 och redigerade av mig i Adobe Photoshop.

Juni 2014 så var det mycket sommarjobb för min del och därav så hittar jag knappast några bilder i arkivet Juni 2014... Men jag bjuder ändå på några. Alltid roligt att se framgång i fotograferandet! ;)
 
Just nu så har jag ingen kamera och har därför en gammal digitalkamera som mamma använde en gång i tiden. Jag har skaffat en liten sheltie valp också! ;) Bilder och mer information kommer snart! Det blir därför mindre tid på bloggen då en nio veckors valp är ett heltidsjobb!! ;)
 
Jag hoppas Ni har haft en trevlig månad och att Ni har skönt sommarväder?
 
Förra veckan var en fullspäckad sista vecka i skolan och som en grundskole-elev! ;) Det var bal, sista middag med klassen, skolavslutning i kyrkan, badning i ett gotländskt brott med klassen och avslutningsfest! Det var en såå rolig vecka men ändå sorlig. En av mina bästa vänner har flyttat ifrån ön och många i min klass kommer jag nog aldrig mer ha kontakt med... Men så är det, nu är det bara gymnasiet kvar! ;) Bjuder på lite bilder ifrån balen på de jag älskar mycket då jag har bildbrist på annat! ;)
 
 
 
 
 
Bilderna tagna av min mamma http://dogladyn.blogg.se med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30.
 
Tyvärr så var det mamma som höll i kameran och därav så blev bilderna inte ett dugg bra...menmen så är det! Hoppas Ni har ett bra lov och om inte annat en bra vecka! ;)
 
Här kommer lite bilder ifrån den första härliga helgen i husvagnen i Hamra, på södra Gotland. I närheten vid Hoburgsgubben om någon av Er har varit här på en turisttur! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna tagna av mig med Nikon J1, 1NIKKOR 10-30.

Visst är det helt underbart fint i Hamra i det fantastiskt fina ljuset?